Skip to content

Supply Chain Planner

Nijverdal, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving

Supply Chain Planner

Toelevering Online is een e-commerce scale up met een groeiend partnernetwerk die bestaat uit verschillende fabrieken die onder andere kozijnen, ramen en deuren produceren. Wij verzorgen alle processen daaromheen, denk aan bijvoorbeeld marketing, logistiek en customer care. Ons doel is om onze klant een zo optimale beleving mogelijk te kunnen bieden, en daar kun jij je waarde in toevoegen. Ben jij een echte regelaar die de touwtjes graag in handen heeft? En wil jij werken in een dynamische omgeving en bijdragen aan de optimalisatie van operationele processen? Dan is dit de baan voor jou.

Wat ga je doen en wat kun je bereiken?

Als supply chain planner ben jij verantwoordelijke voor elke order, van bestelling tot en met levering bij de klant. Hierin ben jij het aanspreekpunt voor alle verschillende partners waar wij mee werken, en zorg je dat de fabrieken en transporteurs tevreden zijn met de samenwerking. Om dat te bereiken moet je op het juiste niveau gesprekken aangaan en gefocust zijn op de relatie. Je krijgt de regie over het afhandelen van individuele orders en ondersteunt daarmee de afdeling operations. Je zult op termijn in staat zijn om zelfstandig beslissingen te kunnen nemen en daarmee het proces van het behandelen van orders zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Herken jij structurele verbeteringen? Dan help je je team om deze verbeteringen door te voeren en in de toekomst de klantbeleving naar een nog hoger niveau te tillen. 

Welke werkzaamheden horen hier zoal bij? Denk aan het volgende:

-  Je wijst orders bij bestelling toe aan de verschillende fabrikanten;

- Je controleert de fabrieken op capaciteit, levertijd en haalbaarheid;

- Je fungeert als aanspreekpunt voor de fabrieken op basis van de toegewezen orders;

- Je behandelt vragen van fabrieken over orders en schakelt adequaat;

- Je regelt al het transport bij na-leveringen in samenwerking met onze logistieke partners;

- Je behandelt vertraagde orders en communiceert hierover met de klant;

- Je herkent en administreert structurele verbeteringen en schakelt intern om deze in de toekomst door te voeren;

- Je biedt ondersteuning aan onze collega's op 'product' om de website correct en strak te krijgen, denk hierbij aan product toevoegingen en prijsaanpassingen.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent iemand die graag in de actie schiet en anderen ontzorgt. Je wil dus ook graag die telefoon oppakken om zaken te gaan regelen. Je bent een aanpakker en je lost uitdagingen op door je communicatieve vaardigheden goed toe te passen. Je hebt affiniteit met de producten die wij laten produceren. je begrijpt de dynamiek van de productie-omgevingen bij de verschillende productiepartners en transporteurs. Je bent een proactief persoon en je moet om kunnen gaan met weinig structuur vanuit de omgeving. Hierin creëer je zelf structuur waardoor je overzicht bewaard. Jouw kracht ligt in het leggen van de verbinding. 

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online groeit supersnel en wij willen zoveel mogelijk klanten voorzien van maatwerk kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarbij is de levertijd van een maatwerk kozijn in een traditioneel proces twee tot drie maanden. Wij leveren kozijnen vanaf vijf werkdagen. Hoe? Wij maken fabrieken efficiënter, lijntjes korter en systemen slimmer. Daardoor zijn de kosten lager, de service beter en het werkplezier groter, zodat iedereen kan doen waar hij goed in is! Het bedrijf zit vol met ambitie en wil ieder jaar de omzet verdubbelen om uiteindelijk marktleider te worden in binnen- en buitenland! 

Wat krijg je van ons?

 • Je kunt écht directe waarde toevoegen en bijdragen aan innovatie in de bouwsector;
 • Een goed salaris met perspectief;
 • Mogelijkheden tot het vergroten van vakinhoudelijke kennis & tot persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het opbouwen van pensioen bij ABN AMRO;
 • Elke dag vers fruit op je werk;
 • Leuke uitjes en evenementen georganiseerd door onze personeelsvereniging
 • Een hele fijne werkomgeving en een warme werkcultuur;
 • 37 vakantiedagen;
 • Een laptop en een telefoon om je werk goed te kunnen doen.

Wat breng je mee?

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je reageert positief op druk en je bent ambitieus!

Enthousiast?

Lees je deze vacature en ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan contact met ons op! Je kunt solliciteren via onderstaande buttons, maar het is altijd welkom om gewoon eens contact op te nemen met onze recruiter Mees Kanne.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar