Overslaan naar content

Front-end Developer

Nijverdal, Overijssel, NederlandIT

Functieomschrijving

Front-end developer 


Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een scale-up met korte lijntjes, waar jij als front-end ontwikkelaar goed tot je recht komt? Werk jij graag in een enthousiast en zelfsturend Scrum team en op een plek waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Je komt als front-end developer terecht in een Scrum team, waarin je samen bouwt aan vernieuwende innovaties die direct impact hebben voor onze klanten en partners.

Samen met de senior back-end developers zet je een visie neer voor de technische basis van de toekomst en maak je een plan om daar te komen. Je werkt hierbij nauw samen met de product owner en andere collega’s die betrokken zijn bij de innovatie.


Wat bieden wij?

 • Een inspirerende werkomgeving en een super leuk en ambitieus team!
 • Jij krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en ondernemend bezig te zijn.
 • Naast een passend salaris, heb jij recht op maar liefst 25 vakantiedagen & 12 roostervrije dagen.
 • Hybride werken.
 • Een laptop/macbook, flexibele werktijden en veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Toelevering Online is een jonge, innovatieve en snel groeiende scale-up, gevestigd in Nijverdal. We verbinden vraag en aanbod optimaal met elkaar, door zzp’ers, aannemers én particulieren van kozijnen op maat te voorzien. Nu alleen in Nederland, maar we hebben grote ambities. Het bedrijf bestaat uit een club jonge, enthousiaste en gedreven mensen.

Wij houden van grenzen verleggen en hopen dat jij met ons een nieuwe toekomst wil realiseren. Toelevering Online is een scale-up, maar heeft de zekerheden van een groot bedrijf.

Vereisten

Wat wensen we van jou? 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar programmeerervaring;
 • Veel ervaring met Javascript;
 • Veel ervaring met React en/of Angular;
 • Ervaring met CSS;
 • Focus op kwaliteit.
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Je vindt kwalitatieve, leesbare en gestructureerde code belangrijk en je draagt proactief ‘best practices’ en architectuur principes uit. Daarnaast vind je het leuk om teamleden beter te maken, bijvoorbeeld door middel van code reviews of soms een kennissessie te organiseren.

Verder ben je proactief en communicatief. We vinden het belangrijk dat je analytisch bent, dat je denkt in kansen in plaats van problemen en dat je een probleemoplossend vermogen hebt. Als laatste waarderen we een gezonde dosis humor!


Geïnteresseerd?

Wil jij deel uitmaken van ons development team en samen grenzen verleggen? Solliciteer dan direct. Mocht je liever nog even willen bellen met onze recruiter Oscar, kun je hem bellen op 06 47222019. Voor technisch inhoudelijke vragen kun je terecht bij Niek Meijer. Hij is bereikbaar op: 06 24561936.

We kijken uit naar jouw sollicitatie! 😊👩💻🚀


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar