Overslaan naar content

Senior Business Developer

Nijverdal, Overijssel, Nederland€ 3.500 - € 5.500 per maandBusiness Development

Functieomschrijving

Senior Business Developer (strategisch)

6 jaar geleden is Toelevering Online als E-commerce platform ontstaan vanuit een goed idee en een brandende passie om de dingen anders te gaan doen in een traditionele bouwmarkt. Vandaag de dag ontzorgen we de complete keten met een simpel  en snel bestelproces, effectieve marketing/sales en uitstekende nazorg. We willen een stap verder, en zoeken daarom een Senior Business Developer om strategische vraagstukken op te pakken waarmee je een verlengstuk van ons management team wordt. Lees snel verder!

Wat ga je doen en wat kun je bereiken?

Er valt ontzettend veel te halen als Business Developer bij Toelevering Online. Je staat midden in de business, maar bent ook degene die informatie ophaalt buiten de organisatie. Jij zorgt dat de verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie als een geoliede machine met elkaar samenwerken om projecten tot een succes te brengen. Jij staat hier aan het roer. Als partner van het management team breng jij ideeën in, overtuig je deze koersvaarders van de belangen voor Toelevering Online en denk je mee op strategisch niveau. Die ideeën komen ergens vandaan dus je bent veel op pad. Je legt naast je huidige contacten weer nieuwe connecties en door de tijd heen zul je steeds grotere en uitdagendere vraagstukken oplossen op internationaal gebied.

Om een paar voorbeelden te noemen:


- Pricing, bijvoorbeeld het analyseren van de impact van het voeren van verschillende prijsstrategieën per land;

- Data / AI, bijvoorbeeld door met onze IT en Data afdelingen nieuwe concepten te bedenken waarmee we werkprocessen binnen Toelevering Online kunnen optimaliseren.

- Andere vraagstukken zoals innovatie, shop in shop, en ga zo maar door. Jouw advies is bepalend voor de koers van Toelevering Online.

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent iemand die onafhankelijk én verbindend is. Je neemt initiatief en zoekt naar uitdaging, je durft dan ook risico's te nemen en je krijgt zaken voor elkaar. Tegelijkertijd vind je het leuk om ergens compleet in te duiken en het je eigen te maken. Je weet mensen te overtuigen van jouw ideeën en plannen, en je bent in staat om mensen mee te krijgen en te activeren. Dit allemaal met een glimlach! Je geniet van het proces en jouw enthousiasme is aanstekelijk voor anderen. 

Wie is Toelevering Online?

Toelevering Online groeit supersnel en wij willen zoveel mogelijk klanten voorzien van maatwerk kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarbij is de levertijd van een maatwerk kozijn in een traditioneel proces twee tot drie maanden. Wij leveren kozijnen vanaf vijf werkdagen. Hoe? Wij maken fabrieken efficiënter, lijntjes korter en systemen slimmer. Daardoor zijn de kosten lager, de service beter en het werkplezier groter, zodat iedereen kan doen waar hij goed in is! Het bedrijf zit vol met ambitie en wil ieder jaar de omzet verdubbelen om uiteindelijk marktleider te worden in binnen- en buitenland! 

Wat krijg je van ons?

 • Mede door jou staat er over 10 jaar bij elke Europese klusser een maatwerk kozijn vanaf bestelling binnen 1 dag op de stoep;
 • Een goed salaris met perspectief;
 • Mogelijkheden tot het vergroten van vakinhoudelijke kennis & tot persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het opbouwen van pensioen bij ABN AMRO;
 • 37 vakantiedagen;
 • Lease auto;
 • Een laptop en een telefoon om je werk goed te kunnen doen.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO Werk- en denkniveau;
 • Je hebt een groot netwerk in de E-commerce;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als Business Developer
 • Je reageert positief op druk en je bent ambitieus!

Enthousiast?

Lees je deze vacature en ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Neem dan contact met ons op! Je kunt solliciteren via onderstaande buttons, maar het is altijd welkom om gewoon eens contact op te nemen met onze recruiter Mees Kanne

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar