Overslaan naar content

Het onmogelijke mogelijk maken

Dat kan sneller!

In 2017 is Toelevering Online in het leven geroepen. Vanuit een afstudeeronderzoek bij een van onze partners is een goed idee werkelijkheid geworden: ‘we hebben zo’n drie uur nodig om een maatwerk kozijn in de fabriek te maken, waarom zijn de levertijden dan 12 tot 16 weken? Dat kan sneller!’

Een paar maanden later voor een zaal vol sceptici werd het idee gepresenteerd: een maatwerk kozijn leveren vanaf 5 werkdagen. De reactie was: "dat lukt je nooit". Ondertussen is het ongelijk ruimschoots bewezen en maakt Toelevering Online het onmogelijke mogelijk.

Gewoon doen.

De drie enthousiaste oprichters van Toelevering Online namen samen de verantwoordelijkheid voor een website met een configurator, waarin klanten zelf hun kozijn naar wens kunnen samenstellen. En niet veel later werd de allereerste order geplaatst. In 2023 zijn we 50 medewerkers én 95.000 kozijnen verder. Daarmee zijn we uitgegroeid tot marktleider in de online verkoop van maatwerk kozijnen.

We optimaliseren, automatiseren en digitaliseren processen en systemen. Voor iedereen in de keten brengen we vraag en aanbod samen op ons unieke e-commerce platform. Zijn er losse schakels? Dan zorgen wij voor een verbinding. Kostbare tijd, energie en grondstoffen worden bespaard. Van collega’s tot partners en van klussers tot fabrikanten, iedereen krijgt meer tijd om te doen waar ze goed in zijn. Het is tijd om te bouwen.

Successen moet je vieren!

De sfeer bij Toelevering Online

Bij Toelevering Online zit de gedrevenheid in het DNA. We kijken met trots terug op wat we hebben bereikt en hebben een frisse en enthousiaste blik op de toekomst. We verbeteren continu door gebruik te maken van data. Vol motivatie en energie blijven we ontwikkelen.

We vinden het belangrijk om samen het einddoel te bereiken, met onze klanten, partners en collega’s. We hebben plezier in ons werk. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten, uitjes en andere competities opgestart binnen Toelevering Online om de teamgeest te vergroten!

Door een energieke sfeer te houden en te werken aan onze grote doelen werken wij met de ScaleUp methode. Benieuwd wat ScaleUp is? Bekijk deze link!

Onze kantoren

Het hoofdkantoor van Toelevering Online is gelegen in Nijverdal. Daarnaast hebben wij een locatie in Antwerpen waar wij werken aan ons internationale merk Provix.

Onze passie en drive zijn in de aankleding van onze kantoren te zien. Met een groep bevlogen professionals komen wij het liefst elke dag met een glimlach naar ons werk, of lekker vanuit huis!

Adressen Nicolaus Ottostraat 11-07 in Nijverdal Borsbeeksebrug 34-1 in Antwerpen

Kom bij de club!

Toelevering Online heeft een informele en laagdrempelige cultuur, terwijl ze grote ambities waarmaakt.