Overslaan naar content

ScalingUp is...

kortgezegd een methode om de groei van het bedrijf inzichtelijk te maken en te bewaken. We vinden het belangrijk om de groei van Toelevering Online te controleren en door de ScaleUp methode zijn we beter voorbereid op de toekomst. Met de begeleiding van de scaleup company zijn we tussen 2019 en 2021 van start-up naar ScaleUp gegroeid!

De processen liggen nu vast en er is focus op het gebied van mensen, strategie, uitvoering en cash. Dit betekent dat er een heldere vergaderstructuur is en dat de doelstellingen efficienter worden bepaald en uitgevoerd.

Hoe we communiceren

Het belangrijkste van de ScaleUp methodiek is dat we goed met elkaar in contact blijven. We komen iedere maand met iedereen van het bedrijf bij elkaar. Ook ben je bij de daily, monthly, quarterly en yearly van je afdeling. Je bespreekt de voortgang van de lopende projecten en het is een mooi moment om hulpvragen te stellen aan je team.

De sfeer bij Toelevering Online is erg open. Welke rol je ook gaat vervullen in het bedrijf, iedereen is erg toegankelijk. Met iedereen in zijn eigen specialisme is er altijd wel iemand die jou kan helpen of die met jou kan samenwerken!

Focus.

Hoe zorgen we dat de doelen worden behaald? Voordat we met de ScaleUp methodiek waren begonnen, waren we met zo'n 120 projecten en andere ideeën tegelijk bezig. Met zo ontzettend veel nieuwe en leuke dingen om op te pakken moetsten en we zorgen voor prioriteiten.

Met ScaleUp bepalen we ieder kwartaal 3 tot 5 rocks. Een rock is een doel in de organisatie die bijdraagt aan onze BHAG: In 2023 staat ieder maatwerk kozijn in Europa in drie klikken de volgende dag bij je op de stoep.

Iedereen draagt in zijn eigen specialisme bij aan de verschillende rocks. Daardoor is er meer focus waar we met elkaar naartoe werken en houd je meer tijd over om te doen waar je goed in bent!

"Door te werken met de ScaleUp methodiek zetten wij elk kwartaal grote stappen om onze jaardoelen te halen"

Kuno Manager e-commerce en marketing

Is er een functie vrij voor mij?

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Of ben je benieuwd wat Toelevering Online voor jou kan betekenen?

Onze recruiter Mees vertelt jou graag meer over de vacatures en hoe het is om te werken bij Toelevering Online. Je kan contact met hem opnemen op app of telefoon via: 06-86875032 of stuur een mail naar: meeskanne@toeleveringonline.nl